Društvo „Naša djeca“ Slatina donacijom dobila vozilo iz Tirola

Koordinator za humanitarnu pomoć Vlade Tirola, Peter Logar koji ujedno pomaže i vatrogascima Virovitičko- podravske županije, 26.9.2019. je u austrijskom gradu Innsbrucku uručio ključeve vozila marke Volkswagen predsjednici Društva „Naša djeca“ Slatina Snježani Pačarić u nazočnosti zamjenika zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Slatina Tomislava Uhera.

Do ove je suradnje na zahtjev Društva „Naša djeca“ Slatina došlo posredstvom zapovjednice Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Mateje Fras Venus, gdje su potrebe za pomoć u radu ovoj vrlo aktivnoj udruzi na području grada Slatine, koji je početkom rujna ove godine dobio prestižnu titulu „Grad Slatina – prijatelj djece“, prepoznali i odobrili predstavnik za pomoć i donacije za RH i zapovjednik DVD-a Lipik Tomislav Stokić i župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović.

Ova će vrijedna donacija pridonijeti još kvalitetnijem radu tijekom provođenja programskih i planskih aktivnosti za potrebe djece i mladih u gradu Slatini.

Službena primopredaja doniranog vozila očekuje se uskoro u Slatini, kada se na svečanosti uručenja očekuje i nazočnost, u našem kraju već dobro poznatog velikog donatora Petera Logara.