DVD Turnašica organizira natjecanje operativnih vatrogasca

U cilju stalnog usavršavanja operativnih vatrogasaca, DVD Turnašica organizira noćno natjecanje. Natjecanje će se održati povodom blagdana Male Gospe 07.09.2019. godine na poligonu DVD-a Turnašica sa početkom u 18 sati.

17 h – 18 h dolazak i prijave ekipa za natjecanje operativnih vatrogasaca

18 h – 20 h natjecanje operativnih vatrogasaca

20 h – …. h vatrogasna zabava

Operativni vatrogasci će se natjecati drupno ili pojedinačno u tri discipline. Grupu čine 4 operativna vatrogasca. Članovi Pojedini DVD može nastupiti i sa više grupa. DVD-i osiguravaju opremu za natjecanje. Operativci u natjecanju sudjeluju na vlastitu odgovornost.

Za prvo, drugo i treće mjesto u svakoj disciplini biti će podijeljenje medalje, te pehari za ekipno osvajanje jednog od prva tri mjesta.

Nakon toga slijedi zabavna disciplina, za koju također postoji nagrada. U ovoj disciplini ekipu čine 9 vatrogasaca iz istog DVD-a. Cilj vježbe je pokazati koji DVD-a najbrže isprazni kriglu od par litara J

Kotizacije za nastup nema, a za učesnike operativnog natjecanja  osiguran je gablec.

Molimo Vas da svoje učestvovanje  na natjecanju prijavite do 06.09.2019.  na slijedeće brojeve telefona: Josip Nemet – 099 1904 886, Željko Golić – 095 9005 331.

U očekivanju Vašeg dolaska na natjecanje,  sa željom da postignete što bolje rezultate i da se dobro zabavite srdačno Vas pozdravljamo.

VATRU GASI – BRATA SPASI!