Priprema bungalova u kampu mladeži u Fažani za sezonu 2019.

Nakon skoro 10 godina, renovirat će se i obnoviti bungalov Vatrogasne zajednice Virovitičko- podravske županije u kampu vatrogasne mladeži u Fažani

Vatrogasna zajednica Virovitičko- podravske županije posjeduje i koristi jedan bungalov u kampu vatrogasne mladeži u Fažani.

Bungalov je korišten svake godine u 11 smjena kroz cijelu sezonu. Svake godine je planirana obnova no do ove godine se nisu mogla pronaći financijska sredstva. Zahvaljujući razumijevanju i financijskoj podršci župana Igora Androvića, kupljen je novi sanitarni čvor zajedno s tuš kabinom, bit će promijenjena električna instalacija zajedno s rasvjetom i utičnicama, renovirana i popravljena čajna kuhinja, obojeni zidovi, uređena terasa te je kupljen novi stol s klupama za terasu. Kroz dva dana, dobrovoljnim radom su tamo članovi DVD-a Kladare i vatrogasci JVP Slatine na čelu s predsjednikom Savjeta vatrogasne mladeži Tomislavom Uherom, koji će odraditi sve ove radove. Ove godine će u kampu boraviti osim naših mladeži (DVD Pitomača, Otrovanec, Vukosavljevica, Turanovac i Gornje Bazje), mladež iz Austrije, pokrajine Tirol, čije troškove će, u znak zahvale za donirana vozila, snositi Vatrogasna zajednica Virovitičko- podravske županije.