9. Zimski kup VZO Pitomača

Vatrogasna zajednica općine Pitomača 26.1.2019. godine organizirala je 9. Zimski kup u brzom spajanju usisa.

Na natjecanju osim natjecatelja sa područja Općine Pitomača i Virovitičko-podravske županije nastupili su natjecatelji iz još nekoliko županija, među kojima su i trenutno najbolje natjecateljske ekipe u Hrvatskoj. Ukupno se natjecalo 39 natjecateljskih odjeljenja, odnosno oko 250 natjecatelja u šest kategorija.

U kategoriji Muški A nastupilo je deset odjeljenja, a najbolji su bili 1. mjesto DVD Vukosavljevica, 2. mjesto DVD Turnašica i 3. mjesto DVD Repušnica.

U kategoriji Muški B nastupilo je deset odjeljenja 1. mjesto DVD Virovitica, 2. mjesto DVD Virovitica II, 3. mjesto DVD Turnašica. U kategoriji Žene A nastupilo je sedam odjeljenja 1. mjesto DVD Sveta Nedelja, 2. mjesto DVD Virje i 3. mjesto DVD Sedlarica.

U kategoriji Žene B nastuplo je četri odjeljenja 1. mjesto DVD Leskovec, 2. mjesto DVD Virovitica i 3. mjesto DVD Turnašica.

U kategoriji Mladež ženska nastupilo je tri odjeljenja 1. mjesto DVD Gornje Bazje, 2.mjesto DVD Kozarevac i 3.mjesto DVD Starogradači Marof.

U kategoriji Mladež muška nastupilo je pet odjeljenja 1. mjesto DVD Turnašica, 2.mjesto DVD Beravci i 3. mjesto DVD Kozarevac.

Prijelazni pehar osvojilo je muško odjeljenje iz DVD-a Vukosavljevica. Nakon regularnog dijela natjecanja osam najboljih ekipa natjecalo se je u Super kupu. Pobijednici Super kupa također je bio DVD Vukosavljevica tako da možemo reći da su i apsolutni pobijednici natjecanja.

Najboljima su uručeni pehari i ostale vrijedne nagrade za koje su se pobrinuli sponzori KL Protektion, Vatrogasna zajednica Virovitičko-podravske županije i općina Pitomača.

Izvor: (www.icv.hr, dt, foto: P. Salak)